Livrare gratuita in farmacie. Livrare gratuita prin curier la comenzi de peste 249 RON.
Adaugati produse in cos pentru a beneficia de livrare gratuita la dvs acasa.
Caracteristici generale – Îndulcitor Hyper Stevia
rebaudiana:
Îndulcitorul Hyper Stevia rebaudiana este o alternativă
naturală pentru zahăr (zaharoză) și edulcoranții de sinteză (aspartam,
ciclamați, zaharină, acesulfam K, sucraloză ș.a.). Acesta este potrivit pentru
persoanele care doresc să urmeze diete cu restricții calorice sau de
carbohidrați. De asemenea, extractul natural de Stevia este indicat și celor
care suferă de fenilcetonurie și care nu au voie să consume alimente ce conțin
fenilalanină (regăsită în îndulcitorii din categoria aspartamului). Nu în ultimul
rând, folosirea îndulcitorului natural pe bază de Stevia este recomandată și în
cazul în care se dorește scăderea în greutate deoarece nu conține calorii și
poate conferi o senzație de sațietate. Datorită formulei concentrate și a
ingredientelor de calitate, produsul de față are o putere mare de îndulcire.
Compoziție:
Xilitol (din porumb non-OMG) – 90%, extract hidroetanolic
din frunze de Stevia rebaudiana (min. 95% steviozide)
Detalii – Îndulcitor Hyper Stevia rebaudiana:
Plantele medicinale folosite ca materie primă pentru
tincturile Hypericum sunt procurate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel
încât putem garanta puritatea produsului prin lipsa de contaminanți toxici
carcinogeni, metale grele, erbicide, insecticide, îngrășăminte chimice,
microorganisme sau viruși patogeni.
Pentru realizarea Îndulcitorului Hyper Stevia rebaudiana
pulbere, au fost folosite frunze de Stevia rebaudiana și Xilitol .
Acestea provin din plante nemodificate genetic, neiradiate și necontaminate cu
metale grele sau cu alt fel de poluanți. Pentru obținerea extractului
standardizat (90% steviozide), a fost folosită extracția de tip hidroetanolică.
Prezentarea compușilor activi din Îndulcitor Hyper Stevia
rebaudiana:
Stevia (Stevia rebaudiana) este o plantă erbacee perenă
din familia Asteraceae (din care mai fac parte și floarea-soarelui, cicoarea,
gălbenelele, echinaceea sau crizantemele) originară din America de Sud. Stevia
(Ka’a He’e în limba guarani) este cunoscută sub multe nume: Ștevia dulce,
Frunze dulci, Frunze de miere sau Iarbă dulce datorită gustului foarte dulce,
plăcut, al frunzelor sale. Aceasta are o tradiție de consum de peste 1.500 de
ani în țări precum Brazilia și Paraguay. Spre exemplu, printre altele,
populația Guarani folosește această plantă pentru îndulcirea ceaiurilor și a
mâncărurilor. În anul 2010, această specie a fost proclamată o comoară
națională a Paraguayului. În prezent, cel mai mare consumator de produse din
Stevia este Japonia, aceasta aprobând consumul plantei încă din anii ’70 și
efectuând numeroase studii de siguranță în consum pentru această specie.
Consumul de alimente/băuturi care conțin glicozide din
steviol, în loc de zahăr, determină diminuarea creșterii nivelului de glucoză
în sânge după consum, comparativ cu alimentele/băuturile care conțin zahăr.
Consumul de alimente/băuturi care conțin glicozide din
steviol în loc de zahăr, contribuie la menținerea mineralizării dinților.
Prezentare: Flacon cu 200 g